Zakelijk verblijf Tilburg

Verblijf u voor zaken in Tilburg?

Reis jij voor zaken naar Brabant en kies je voor een servicegerichte overnachting? Voor de zakelijke reiziger die op zoek is naar service, comfort en hygiëne en wil je jouw zakelijke ‘hotel verblijf’ in Tilburg snel geregeld wil hebben?

B&B Tilburg Gust van Dijk – biedt de luxe en service van een hotel in combinatie met de persoonlijke benadering van een Bed and Breakfast. Vul hier het online-reserveringsformulier in en ontvang direct online jouw bevestiging. Wil je iets vragen of overleggen? Bel ons rechtstreeks: +31 (0)13 5444495. Zo regelen wij jouw prettige verblijf – voor één of meerdere nachten – super snel voor je.

Zakelijk overnachten in Tilburg

Zakelijk overnachten in Tilburg doe je bij Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk. Een unieke kleinschalige B&B in hartje centrum, net gelegen buiten de drukte, aan het Tivoli park. De perfecte plek met fijne restaurants op loopafstand. Na een drukke werkdag kom je hier -in alle comfort- lekker tot rust en ben je snel weer fit voor de volgende dag.

Wij beschikken over comfortabele gastenkamers met luxe privé-sanitair, die in vergelijking met een sterrenhotel staan. Gratis beveiligd draadloos internet in de hele B&B. In plaats van de lounge van het hotel kunt u zich ontspannen in onze Salon. U kunt de krant lezen of online uw agenda checken, eventueel genieten van koffie of thee.
We zijn gemakkelijk te bereiken, direct vanaf de snelweg A58 en het centrum van de stad ligt om de hoek, met goede restaurants om, uw smaak te dienen.

Drop off luggage and park your car

Bagage afgeven en uw auto parkeren

In de directe omgeving van Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk vindt u restaurants en cafés om tot rust te komen van een drukke dag. Een Health Club met Wellness? Winkels of de bioscoop liggen op slechts 250 meter afstand. Makkelijk te bereiken. U hoeft alleen maar uw bagage af te geven en wij geven u aan waar u uw auto het beste kunt parkeren.

Onze B&B ligt midden in het centrum van Tilburg, net als Hotel Mercure en het City Hotel, maar we zijn rustig gelegen aan het Tivolipark en we hebben de verrassend weelderige tuin aan de achterzijde en kamers met balkon. Wij bieden gratis parkeergelegenheid van 15.00 tot 9.00 uur. Als zakenreiziger kunt u – net als in een hotel – zo mogelijk laat inchecken en vroeg ontbijten.

Bed and Breakfast Gust van Dijk is centraal gelegen in Brabant, goed bereikbaar vanaf de A58, A59, A65 en N261 in een gemakkelijke 5 minuten bereikbaarheid vanaf de snelweg.

Reist u met de trein?

Vanaf het centraal Station Tilburg is het 12 minuten lopen naar onze B&B. Verlaat het station aan de zuidkant en ga na het oversteken van de straat (Spoorlaan) direct naar links. Volg de weg rechtdoor, totdat u na enkele minuten aan uw rechterhand een ijssalon “InterMezzo” ziet. Hier gaat u rechtsaf, loop langs de Heuvel-kerk, neemt de volgende straat links (Korte Heuvel) een straat met bars en restaurants. Vervolgens houdt u links aan en komt u in de Tivolistraat. Popcentrum-013 ligt hier op deze hoek. Loop aan de rechter zijde van de straat nog eens 200m recht door en u staat bij ons voor de deur.

Reserveer Nu
freshly prepared breakfast awaits you
B&B-Tilburg kijkje in de gastensalon

Zo vind u uw zakelijke verblijf

Als u Tilburg binnenrijdt, volgt u de ringweg Oost /Ringbaan Oost tot aan het spoorviaduct, dan gaat u hier linksaf. U gaat dus rechtdoor naar de Spoorlaan, nu gaat u bij het eerste stoplicht linksaf en gaat u de “Tivoli-straat” in. U bent klaar om te genieten van uw verblijf.

Onze voorzieningen:

 • Kamers met luxueus sanitair
 • Boxspring bedden
 • Anti-allergeen
 • Tuin
 • Gratis parkeren
 • Flatscreen TV met DVD
 • Bibliotheek
 • Kranten en tijdschriften
 • Was- en strijkservice
 • Broekenpers
 • Pantry met koffie, thee, koekjes in de lounge
 • Vers ontbijt wordt geserveerd, met uw dieetwensen houden wij graag rekening
 • Kantoorfaciliteiten
 • WIFI-netwerk (beveiligd)
B&B-Tilburg House front, view from the Tivoli-park

Reserveer voor een zakelijk verblijf in Tilburg rechtstreeks Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk.

Reist u voor zaken in onze buurt, bekijk dan wat wij u te bieden hebben: Een verzorgd verblijf, voor de zakenreiziger die op zoek is naar service en comfort. Wij hebben uw zakelijk ‘hotel-verblijf’ in Tilburg zo voor u geregeld.
Goed onderhouden en comfortabele accommodatie in een gezellig en verrassend huis voor een zakelijk verblijf of een aangenaam verblijf in het weekend.
Zet uw koffer neer en geniet van uw verblijf.

Ontmoet uw gesprekspartners in de LocHal

Een ontmoeting met Business Associates?

Vanwege de centrumlocatie is Tilburg een prima locatie om zakelijke bijeenkomsten of andere meet-ups te organiseren.
In onze buurt zijn er heel wat mogelijkheden voor vergaderruimtes of flexwerkplekken. Wat opvalt is de aantrekkingskracht van de ‘LocHal’ en Seats2Meet met faciliteiten voor trainingen of zakelijke bijeenkomsten. Om de hoek bij het station.
Kleinere locaties bevinden zich zelfs al in de Tivolistraat, zoals bijvoorbeeld het Qlubhouse en het FAXX-gebouw.

Centrumlocatie in het zuiden van Nederland

Centre position in the South of The Netherlands