Voortreffelijk Ontbijt

Na het Bed, het Ontbijt

Het ontbijt is bij de service van B&B Tilburg Gust van Dijk inbegrepen. Wij serveren een vers bereid gezond ontbijt in de Salon, de Sèrre of in de weelderige Tuin (als het weer het toelaat). Je geniet van een comfortabele overnachting en een heerlijk dutje en het lekker liggen op de luxe boxsprings. En als je langzaam wakker wordt en je verwondert over de nieuwe dag, zijn wij al – op de fiets – naar de bakkerij van Bakker Theo Pastoor om de ovenverse broodjes voor je te halen.

Reserveer je kamer hier
B&B-Tilburg vers bereid fruit
Freshly prepared fruit of the season

Mogen we je verrassen?

Bij Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk staat jou een vers bereid ’Nederlands Ontbijt’ te wachten. Een ontbijt zoals Gust van Dijk’s levenslange vriend “Frans Ruts” het ook graag had. Frans Ruts was de architect van het door Gust gebouwde familiehuis. Samen met Frans en Gust geloven wij bij Gust van Dijk dat een gezond ontbijt in een pluizige badjas met een krantje, koffie, ovenverse croissants en heerlijke zelfgemaakte lekkernijen het beste begin is van de dag.

Als we gasten hebben, staat “Gust” vroeg op en fietst dan naar de bakkerij. Hij dekt met plezier de tafel voor een uitgebreid ontbijt, dat vers is bereid. Bij terugkomst perst hij de sappige sinaasappels uit, op het moment dat jij aan tafel gaat. Lekker en gezond speciaal voor jou.

B&B-Tilburg Gust van Dijk kaas bij ontbijt
B&B-Tilburg-breakfast-freshly

Jouw voorkeuren

Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk ligt op een steenworp afstand van de restaurants en winkels. Poppodium-013 ligt hier net om de hoek.

Na een goede nachtrust serveren wij met veel plezier je ontbijt op het moment waar je voorkeur uitgaat. Het spreekt voor zich dat we rekening houden met jouw dieetwensen. Eet jij bijvoorbeeld; glutenvrij, lactosevrij, veganistisch of zoutarm? Daar houden wij graag rekening mee. Bedenk wel, wij kunnen het beste aan je wensen voldoen, wanneer jij ons op het moment van de boeken, direct ook informeert over jouw voedingswensen.

Lunches en Dinners

Voor lunches of diners is er een grote keuze aan goede restaurants, eetcafés en cafés op loopafstand van onze B&B Tilburg, die ook jou graag je favoriete eten op jouw wensen serveren. Wij informeren je graag over de mogelijke keuzes en de verschillende soorten keukens die hier worden gevoerd.

Ben jij in Tilburg op zakenreis of voor je plezier? Ben jij op zoek naar een echt aangenaam verblijf? Waardeer je karakter, kwaliteit, authenticiteit en hygiëne? Dan raden wij je van harte aan om bij B&B Tilburg Gust van Dijk te verblijven. Kies voor één van onze comfortabele gastenkamers en geniet van een goede nachtrust in een sfeervolle atmosfeer. “Gust van Dijk, Home to Contemporary Art”, heet je van harte welkom!

Glorieus Ontbijt

Gust brengt graag de lokale kunst en cultuur onder de aandacht. Maar eerst is het nu tijd om te genieten van dat fantastische ontbijt van B&B Tilburg Gust van Dijk met ‘fruitbaasjes’ jam, gekookte verse eitjes, yoghurt, een selectie van vers fruit van het seizoen, kazen en zelfgemaakte lekkernijen en natuurlijk die heerlijke, verleidelijke croissantjes!

B&B-Tilburg-breakfast-ready
B&B-Tilburg-breakfast-detail