Eindhoven Airport voor de ‘moderne reiziger’

Eindhoven Airport voor de 'moderne reiziger'

Eindhoven Airport is een moderne, goed aangesloten luchthaven die centraal gelegen is in de economische regio van Zuid-Nederland.

Zoekt u een hotel in de buurt van Eindhoven Airport voor een comfortabel verblijf? Dank is Bed & Breakfast Tilburg Gust van Dijk een fijn alternatief dat ligt binnen handbereik op slechts 30 kilometer van Eindhoven Airport (EIN).

Omdat Bed & Breakfast Tilburg Gust van Dijk zo gunstig gelegen is en zulke verrassend luxueuze accommodaties biedt, kies dan voor een verblijf in onze B&B voor hygiene en comfort. Kies voor de charmante B&B service van Bed and Breakfast Tilburg. Bel om te reserveren +31 (0) 13 544 44 95 of reserveer direct online via deze website.

– Gratis WIFI en goed parkeren

– Mooie kamers met eigen badkamer

– Dutch Design en Hedendaagse Kunst

– Hedendaagse hotelservice en
aantrekkelijke kamers

– Uitstekend bereikbaar via de
snelweg A58 – 20 minuten

– 30 kilometer van Eindhoven Airport

– Luchthavenvervoer en shuttledienst

Reserveer je kamer bij ons

Uitstekend verbonden met Openbaar Vervoer

Eindhoven Airport heeft perfecte verbindingen met het openbaar vervoer. Naar Tilburg Station duurt het iets meer dan 45 minuten. U komt aan op het station Tilburg op een steenworp afstand van B&B Tilburg Gust van Dijk op een klein kwartiertje lopen. Met de auto? U vindt alle belangrijke autoverhuurders op de luchthaven. Een half uurtje rijden is voldoende.

Vanuit Tilburg is het gemakkelijk om Amsterdam, Rotterdam of Den Haag te bereiken. De grotere regio: Duitsland en België zijn eveneens goed bereikbaar. Vanaf Eindhoven Airport zijn er snelbus-verbindingen naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Antwerpen en zoals gezegd is ook een huurauto hier snel geregeld.

Bestemmingen over geheel Europa

Steeds meer reizigers uit de Europese regio, Nederland, België en Duitsland vertrekken vanaf Eindhoven Airport naar bestemmingen in heel Europa en Scandinavië. In 2012 reisden bijna 3 miljoen passagiers via Eindhoven Airport. Lowcost-maatschappijen als Ryanair en Transavia kiezen Eindhoven Airport als uitvalsbasis voor Europa. In omgekeerde richting weten steeds meer mensen deze prettige luchthaven te vinden voor een bezoek aan Nederland.

Nieuwe uitbreidingen

Eindhoven Airport is regelmatig onder constructie in verband met aanpassingen van de aankomst-vertrekhal of andere uitbreidingen. Als passagier wordt uw ervaring vrijwel niet beïnvloed.

Bed and Breakfast Tilburg houdt u op de hoogte van het actuele nieuwtjes of de verdere actuele ontwikkelingen rond Eindhoven Airport of kijk op hun website voor actuele nieuwes updates.

B&B-Tilburg Phileas Bus connection Eindhoven Airport Central Tran station

Speciale Verbinding

De luchthaven zelf is goed verbonden met het openbaar vervoer. Een snelle busverbinding Philiaes, verbindt de luchthaven met het treinstation Eindhoven Centraal.

Enkele belangrijke links:

Aankomsttijden EIN

Vertrektijden EIN

Een autorit van max 30 minuten brengt je
van Eindhoven Airport bij B&B Tilburg Gust van Dijk

From Eindhoven Airport to B&B Tilburg gust van Dijk