Eigentijds Authentiek

B&B Tilburg Gust van Dijk

Bed & Breakfast Tilburg Gust van Dijk is een gastvrije Bed & Breakfast waar je een ontspannen nacht in Tilburg kunt doorbrengen. Naast een uitstekende accommodatie biedt Bed and Breakfast Tilburg eveneens ruimte aan Hedendaagse Kunst. Gust van Dijk plaats is herschapen tot een “Home to Contemporary Art”. Hier kun je genieten van gastvrijheid in een kunstzinnige sfeer. Iedere kamer heeft zijn eigen en suite badkamer met toilet. Dit bericht is geschreven door B&B Tilburg Gust van Dijk, om je een paar hoogtepunten van onze plek te laten zien en de keuzes die we hebben gemaakt om het authentiek te houden ook eigentijds te maken.

Onder de naam “Project Space Tilburg” worden op de begane grond wisselende tentoonstelling en kunstprojecten gepresenteerd. Deze worden hier centraal in de stad, getoond aan een geïnteresseerd en levendig publiek. Projecten die zich vertalen in tentoonstellingen en bijbehorende activiteiten, worden in een brede context geplaatst van Hedendaagse Kunst en Vormgeving.

Reserveer hier

Onbekend met onze stad?

Het kiezen voor onze plek lost meteen een aantal problemen op die je kunt hebben bij het boeken van een overnachting in een onbekende stad. Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk ligt op een steenworp afstand van het centrum van Tilburg. Ook het treinstation ligt hier om de hoek, op slechts 12 minuten lopen. We zijn dicht bij alle theaters en het winkelgebied. Er is een ruime keuze aan zeer goede restaurants, muziekbars, lounges en cafés op slechts een korte loopafstand van “B&B Tilburg”. Zo zijn we op nog net voldoende afstand van het uitgaansleven, zodat je niet midden in ongewenst lawaai en drukte hoeft te overnachten.

B&B-Tilburg-Korten-Hevel-bar and restaurants

Centraal in Tilburg

Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van Tilburg. Het ligt vlakbij alle theaters en het winkelcentrum en de bekende muziekpodium 013 (nul-dertien). Er is een grote keuze aan zeer goede restaurants, muziekbars, lounges en cafés op slechts een kleine loopafstand van onze “B&B Tilburg”.

Ben je in Tilburg op zakenreis of voor je plezier? Ben je op zoek naar een echt aangename overnachting? Waardeer je karakter, de goede parkeergelegenheid, kwaliteit, authenticiteit en de hygiëne? Dan raden wij je van harte aan om bij B&B Tilburg Gust van Dijk te overnachten.
Kies één van onze geweldige gastenkamers en geniet van een comfortabel verblijf omringd door design en hedendaagse kunst.
“Gust van Dijk Home to Contemporary Art heet je van harte welkom!”

Bed and Breakfast Tilburg city-centre Gust van Dijk at your service
B&B-Tilburg Garden-terrace view

Internationaal gebekt

Zo direct en op slechts 250m van de belangrijkste Tilburgse muziekgelegenheid Poppodium-013, alsook van het uitgaansgebied rondom de Korte Heuvel ontvangen wij veel internationale gasten. In de directe omgeving van de ‘Hub’ van creatieve bedrijven als AVEC, Achmea, Interpolis, Live-Wall, NWE-Faxx en Villa Media, die zo kenmerkend zijn door hun internationale economische bedrijvigheid in het omliggende Veemarktkwartier. Spreken wij naast Nederlands; Engels, Frans en Duits, zodat jij je snel op je gemak voelt in onze B&B.

Vanuit Bed and Breakfast Tilburg zijn de bekende Stedelijke podia zoals “Theaters Tilburg”, De “NWE-Vorst”, “Jazzpodium Paradox”, “Theatercafé De Boemel” en “Hall of Fame” gemakkelijk te bereiken met een korte wandeling (binnen 15 minuten). En ook de “Spoorzone” met zijn nieuwe landmark “De Lochal”. Allemaal op een steenworp afstand van “Bed and Breakfast Tilburg”, evenals het “Havenkwartier” dat de laatste jaren aan gezelligheid steeds meer terrein wint met bijvoorbeeld De Stadsbrouwerij 013.

Op doorreis in Noord-Brabant, voor zaken in Tilburg of voor het plezier in de omgeving? Dus op zoek naar een aangenaam verblijf voor jouw overnachting? Kies jij voor karakter, kwaliteit, authenticiteit en hygiëne? Dan kunnen wij je een verblijf in Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk van harte aanbevelen. Maak jouw reservering voor je overnachting in Tilburg via onze website en kies een van de sfeervolle gastenkamers van onze comfortabele en gezellige Bed en Breakfast.

B&B-Tilburg, people gathering in front of the shopwindow.

Bekroond als beste Bed and Breakfast

B&B Tilburg Gust van Dijk is in het programma van omroepvereniging MAX uitgeroepen tot ‘Beste B&B’ in de televisieserie ‘Bed and Breakfast’. Jan-Willem en Riet, eigenaren van Bed and Breakfast Tilburg, hebben samen met twee deelnemers uit andere delen van Nederland het vuur aan de schenen gelegd gekregen. In de allereerste aflevering van deze succesvolle – in 2012 geïntroduceerde – TV-serie. Hierin worden drie Nederlandse B&B’s door de ogen van de eigenaren met elkaar vergeleken. Omroep Max was de eerste om deze succesvolle TV-serie in Nederland te lanceren en die nog steeds miljoenen kijkers trekt.

Goed om te weten. De accommodatie van Bed & Breakfast Tilburg Gust van Dijk is geclassificeerd en geregistreerd bij de Nederlandse BnB-vestigingsorganisatie BedandBreakfast NL.