2024 Festival & Evenementen in Tilburg

2024 Festival & Evenementen in Tilburg

Hoe ontdek je het beste het bruisende karakter van een stad als Tilburg? Hoe ontdek je het levendige karakter van een stad als Tilburg het beste? Voor degenen onder jullie die Tilburg nog niet kennen, geeft deze blogpost een korte introductie. Deze blog is geschreven

Lees meer

‘Is It Alive’ TextielMuseum Tilburg

Met inspirerende tentoonstellingen op het gebied van textielontwerp, beeldende kunst en industrieel erfgoed is het Textiel Museum een inspirerende plek waar iets zo dichtbij als textiel vanuit verschillende perspectieven wordt bekeken.

Lees meer

Hotel in Tilburg Centrum gevonden!

Op zoek naar een hotel in Tilburg centrum? De beste hotelinformatie voor in Tilburg Centrum vindt je op deze pagina. Met een beetje doorzettingsvermogen en de juiste zoekwoorden heb je ons ontdekt.

Lees meer

Koop jouw droomhuis in het hart van Tilburg? Unieke Kans!

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning in het centrum van Tilburg? Dan heb je die net gevonden! Deze stadsvilla, in 1936 gebouwd door de bekende architect Frans Ruts

Lees meer

Waar zitten wij in Tilburg?

Everything within this cirkel you can reach in a 15 minute stroll. So if you arrive by train it will take you a short 15 minute walk to our front door.

Lees meer

10 Restaurants aan de Piushaven

Op korte afstand van Bed and Breakfast Tilburg ligt de Piushaven. Vier het leven en trakteer jezelf op de heerlijke Bourgondische keuken bij een van deze tien restaurants aan de Piushaven.

Lees meer
1 2 3 6