Thuis

Direct online bij ons reserveren. Controleer hier de beschikbaarheid

Bijzondere momenten in Tilburg

Fantastisch Bed & Breakfast Tilburg Gust van Dijk is een unieke, kleinschalige B&B in Tilburg centrum. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Overnachten in Tilburg is een geweldig idee. Wanneer kom jij bij ons logeren?

Onze Bed & Breakfast ligt op een historische plek direct in het centrum van Tilburg, in een rij van klassieke herenhuizen aan een met bomen omzoomde laan, die ooit de Napoleontische weg naar ‘s-Hertogenbosch was. Vanuit de B&B kijk je uit over het Tilburgse Tivoli park en wandel je in 2 minuten naar de restaurants en winkels in de binnenstad.

B&B Tilburg is een bijzondere plek. Sommigen zeggen zelfs dat het de beste plek is voor een overnachting in Tilburg. In tegenstelling tot een hotel is onze Bed and Breakfast een huis met historische kenmerken. Hygiëne en netheid zijn van hoog niveau. We doen al het schoonmaken zelf, wassen het beddengoed en hangen het te drogen aan de lijn. Onze B&B, 013 is vlakbij, heeft modern comfort dankzij een ingrijpende renovatie. Daardoor is het huis dat Gust van Dijk in de jaren-30 van de vorige eeuw bouwde, in de stijl van de Amsterdamse School, nu een authentieke, stijlvolle en prijswinnende B&B in het centrum van Tilburg.

Bezoek je Tilburg voor een uitje of ben je voor zaken in de buurt? Kom je voor je plezier naar Tilburg, bezoek dan één van de muziekpodia zoals Poppodium 013 of Paradox? Onze B&B is een prima startpunt voor een concertbezoek in Tilburg 013. Moet je voor zaken in Tilburg zijn? B&B Tilburg Gust van Dijk is een betrouwbare plek om je thuis te voelen. Lekker weggestopt aan de stille rand van het Tivoli-park, hartje centrum Tilburg. Je hebt inderdaad een perfecte plek gevonden voor een geweldig verblijf in het hart van de stad. Verwacht alle gemakken van thuis, die het leven aangenaam maken. Bed & Breakfast Tilburg in het centrum, is een prima uitvalsbasis en biedt compleet verzorgde overnachtingen. Verwacht huiselijkheid en een warm welkom van je gastheer.

Meer over ons

B&B in het centrum van Tilburg

 • < 200 meter van Winkels, cafés en restaurants on de hoek
 • < 250 meter van/naar B&B Tilburg 013 Poppodium
 • 1,0 kilometer naar Tilburg Centraal station
 • 2,3 kilometer naar de Pont Museum & Textielmuseum
 • 4,5 kilometer  naar Universiteit Tilburg
 • Gratis parkeren voor de overnachting
B&B-Tilburg gast-review Yvonne en Andres
freshly prepared breakfast awaits you
B&B-Tilburg Tivolistraat after refurbisment

013, Lekker Slapen en Uitstekend Ontbijt

Kies één van de unieke, sfeervolle kamers met of zonder balkon. Omdat je verblijft  in een geliefd en vertrouwd huis slaap je als een roos. Na een goede nachtrust is het heerlijk om met positieve energie aan de dag te beginnen.

‘s-Ochtends serveren we een vers bereid ontbijt met knapperige producten van de beste Tilburgse bakker. En natuurlijk met voldoende verse koffie en thee. We persen sappige sinaasappelen, dekken de tafel en zetten zelfgemaakt lekkers voor je klaar.

Reserveer je Kamer

Belangrijk, dit zijn onze Huisregels.

In onze Bed en Breakfast willen al onze gasten een fijn verblijf bieden daarom hebben we onze ‘huisregels’ opgeschreven, zodat al onze gasten zich kunnen orienteren op hoe we dat samen het beste kunnen doen.

 • Inchecken gebeurt op afspraak, bij voorkeur tussen 15:00 en 17:00 uur. Afwijken hiervan kan alleen na overleg met de gastheer.
 • Bed en Breakfast Tilburg ontvangt geen groepen van meer dan 4 personen of kinderen onder de 18 jaar. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Er geldt een rookverbod in het hele huis. Roken op de balkons alleen met gesloten deuren en ramen.
 • Je bent te gast in een privé-eigendom. Vanaf 21:30 uur tot 6:30 uur geldt er een stilteperiode.
 • Geen afhaalmaaltijden op de kamers, op verzoek kan het bestelde genoten worden in de salon, waar de tafel kan worden gedekt met beschikbaar servies en bestek.
 • We hebben te maken met een energiecrisis, gebruik water spaarzaam. Fijn als je ‘s-avonds of ‘s-nachts hier ook rekening mee houdt.
 • Het ontbijt wordt vers bereid en geserveerd tussen 8:00 uur en 10:00 uur op een vooraf afgesproken tijd. Ontbijt voor 8:00 uur is zeker mogelijk als dit minstens 24 uur voor aankomst met de gastheer is overeengekomen. Dit geldt ook voor dieetwensen.
 • Gasten mogen geen toegang verlenen tot het huis, de tuin of de kamers aan andere personen. Alle bezoekers moeten te allen tijde bij de gastheer worden aangekondigd.
 • Houd er rekening mee dat ons aantrekkelijke interieur met de hand is gemaakt en dat we verwachten dat je ons huis en eigendommen met respect behandelt. Let op met water op hout. Geen vochtige handdoeken op de vloeren of het meubilair leggen en droog gemorste vloeistoffen onmiddellijk. Gebruik de beschikbare onderzetters of schoteltjes onder hete theekopjes of koffiekopjes.
 • Vermijd beschadiging van ons beddengoed, de meeste haarkleuringen, massageoliën en crèmes kunnen niet worden uitgewassen, neem daarom voorzorgsmaatregelen.
 • Als er een ongelukje of een probleem is of als je ontevreden bent over de service, spreek dit dan direct uit en informeer ons. Vertel het ons zodat we het voor je kunnen oplossen, zo snel en zo goed mogelijk, om ervoor te zorgen dat je een geweldig verblijf hebt.
 • Uitchecken kan uiterlijk om 11:00 uur op de ochtend van vertrek.

De algemene leveringsvoorwaarden en de voorwaarden voor annulering zijn van toepassing. Je leest hierover meer op: https://bedandbreakfasttilburg.nl/nl/onze-prijzen/

Kijk naar de Luxe

Reviews

Google reviews 4,5/5
Facebook reviews * * * * *
TripAdvisor #1 van 9

Onze Super Service zorgt voor tevreden gasten. Het is ons streven om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Daarom delen we met trots enkele reviews die voor ons in het gastenboekje zijn achtergelaten.

Vaak Gestelde Vragen

Wat zijn de in-en uitchecktijden?

Inchecken
Vanaf 15:00 uur is de kamer voor je klaar. Het is meestal geen probleem om je bagage eerder af te geven. We vragen je om dit op voorhand met ons af te stemmen.

Omdat wij onze werkdag moeten plannen, laat je ons ten minste 24 uur van tevoren weten tegen welke tijd we je mogen verwachten. We rekenen er ook op dat je contact met ons opneemt per telefoon + 31 (0) 13 544 4495, als dit tijdstip verandert.

Uitchecken
Uitchecken is om 11 uur op de dag van vertrek. Geen probleem als je de bagage wat langer bij ons wilt achterlaten.

Hoe zit het met het ontbijt?

Ontbijt:
Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. We serveren een vers bereid, gezond en smakelijk ontbijt in de salon, de studio of op het terras in de tuin. We maken onze eigen jam, halen ovenverse broodjes bij de bakker en persen sinaasappels voor frisse jus d’orange.

Het ontbijt wordt geserveerd op een vooraf afgesproken tijdstip tussen 06:45 – 10:30 ‘s ochtends. Als jij speciale verzoeken hebt buiten deze tijden, vanwege geboekte activiteiten bijvoorbeeld, laat het ons dan weten, zodat we je een alternatief aan kunnen bieden.

Vroeg ontbijt
Als je een vroeg ontbijt wil, voor 8:00 uur, informeer ons een dag van tevoren.

Allergieën
Informeer ons op voorhand over allergieën of dieetwensen en we doen ons best om hieraan tegemoet te komen.

Lees meer over het ontbijt

Is er parkeergelegenheid?

Ja, parkeren voor de overnachting is gratis. Er zijn uitstekende gratis en betaalde parkeerfaciliteiten in de buurt. Om de parkeeropties te verduidelijken informeren wij je bij aankomst.

Kunnen er ook kinderen verblijven?

Ons huis is niet geschikt voor kinderen. Daarom kunnen er bij Bed en Breakfast Tilburg geen kinderen jonger dan 18 jaar logeren. Alleen volwassenen kunnen verblijven in B&B Tilburg.

Kan ik voor meer dan 4 personen reserveren?

Nee, dat is helaas het is niet mogelijk om met grote groepen te komen logeren. We zijn een kleinschalige Bed en Breakfast en daarom niet geschikt voor groepen van meer dan 4 personen.

Kunnen ruimtes worden gehuurd voor filmopnames?

Ja, zeker. Neem contact met ons op met en deel je ideeën: + 31 13 5444495

Nieuws en Leuke Weetjes