Thuis

Logeren in Tilburg?

“Slaap op een fantastische plek,
dan is dit de juiste keuze“

Fantastische Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk is een kleinschalige luxueuse B&B. Alle kamers met eigen badkamer. Hygiëne en netheid staan in onze B&B op een hoog plan, zeker nu! Veilig slapen in een virusvrije omgeving? Nu zijn daarom al onze kamers -naast hygiënisch schoon- speciaal uitgerust met een ioniserende luchtreiniger.

Overnacht in Tilburg op een geweldige plek, nabij 013. Het huis van Gust ligt op een historische plek in het centrum van Tilburg in een rij van klassieke herenhuizen aan een met bomen omzoomde laan. De Tivolistraat was ooit de Napoleontische weg naar ‘s-Hertogenbosch. Vanuit B&B Tilburg kijk je uit over het Tivolipark of over onze prachtige binnentuin.

Bed and Breakfast Tilburg is een charmante Bed & Breakfast in Tilburg. Door een complete renovatie heeft het huis moderne voorzieningen. Hierdoor is het huis, dat Gust van Dijk eerder heeft gebouwd in de vorige eeuw, nu een smaakvolle en eigentijdse Bed en Breakfast met jaren dertig stijlkenmerken van de Amsterdamse school. Het originele karakter van het huis is bewaard gebleven. Tot je genoegen is er voor gezorgd dat de sfeervolle kamers een maximum aan comfort bieden. Elke kamer heeft een eigen identiteit en daarin herken je het oog voor detail.

Bezoek je Tilburg voor ontspanning of voor zaken? Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk is een vertrouwde plek om je thuis te voelen. Inderdaad, je hebt een perfecte plek gevonden voor een fantastisch verblijf in het centrum van de stad.

Verwacht authenticiteit, huiselijkheid, hygiëne, comfort en een warm welkom van jullie gastheer: Jan-Willem

Meer over ons

Alles lekker in de Buurt

  • Winkels, cafés en restaurants on de hoek
  • Vlakbij 013-Poppodium
  • 1,0 km naar centraal station; Tilburg
  • 2,3 km naar de Pont Museum & Textielmuseum
  • 4,5 km naar Universiteit Tilburg
  • Slechts 38 km naar Eindhoven Airport
  • Gratis parkeren voor de overnachting
B&B-Tilburg Tivolistraat after refurbisment

Lekker Slapen en Uitstekend Ontbijt

Kies een van de unieke en lichte kamers. Vanwege je verblijf in een geliefd huis, slaap je hier als een roos. Na een goede nachtrust is het heerlijk om met positieve energie aan de dag te beginnen.

Elke ochtend serveren we een vers bereid ontbijt met knapperige producten van Tilburgs beste bakkerij en natuurlijk met voldoende Nederlandse verse koffie. We persen de sinaasappelen, hebben we de tafel gedekt en zelfgemaakte producten voor je klaar gezet.

Reserveer je Kamer

Kijk naar de Luxe

Reviews

Google reviews 4,8/5
Facebook reviews * * * * *
TripAdvisor #1 van 8

Onze Super Service zorgt voor tevreden gasten. Het is ons streven om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Daarom delen we met trots enkele reviews die voor ons in het gastenboekje zijn achtergelaten.

Vaak Gestelde Vragen

Wat zijn de in-en uitchecktijden?

Inchecken
Vanaf 15:00 uur is de kamer voor je klaar. Het is meestal geen probleem om je bagage eerder af te geven. We vragen je om dit op voorhand met ons af te stemmen.

Omdat wij onze werkdag moeten plannen, laat je ons ten minste 24 uur van tevoren weten tegen welke tijd we je mogen verwachten. We rekenen er ook op dat je contact met ons opneemt per telefoon + 31 (0) 13 544 4495, als dit tijdstip verandert.

Uitchecken
Uitchecken is om 11 uur op de dag van vertrek. Geen probleem als je de bagage wat langer bij ons wilt achterlaten.

Hoe zit het met het ontbijt?

Ontbijt:
Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. We serveren een vers bereid, gezond en smakelijk ontbijt in de salon, de studio of op het terras in de tuin. We maken onze eigen jam, halen ovenverse broodjes bij de bakker en persen sinaasappels voor frisse jus d’orange.

Het ontbijt wordt geserveerd op een vooraf afgesproken tijdstip tussen 06:45 – 10:30 ’s ochtends. Als jij speciale verzoeken hebt buiten deze tijden, vanwege geboekte activiteiten bijvoorbeeld, laat het ons dan weten, zodat we je een alternatief aan kunnen bieden.

Vroeg ontbijt
Als je een vroeg ontbijt wil, voor 8:00 uur, informeer ons een dag van tevoren.

Allergieën
Informeer ons op voorhand over allergieën of dieetwensen en we doen ons best om hieraan tegemoet te komen.

Lees meer over het ontbijt

Is er parkeergelegenheid?

Ja, parkeren voor de overnachting is gratis. Er zijn uitstekende gratis en betaalde parkeerfaciliteiten in de buurt. Om de parkeeropties te verduidelijken informeren wij je bij aankomst.

Kunnen er ook kinderen verblijven?

Ons huis is niet geschikt voor kinderen. Daarom kunnen er bij Bed en Breakfast Tilburg geen kinderen jonger dan 18 jaar logeren. Alleen volwassenen kunnen verblijven in B&B Tilburg.

Kan ik voor meer dan 4 personen reserveren?

Nee, dat is helaas het is niet mogelijk om met grote groepen te komen logeren. We zijn een kleinschalige Bed en Breakfast en daarom niet geschikt voor groepen van meer dan 4 personen.

Kunnen ruimtes worden gehuurd voor filmopnames?

Ja, zeker. Neem contact met ons op met en deel je ideeën: + 31 13 5444495

Nieuws en Leuke Weetjes