Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 

Welkom bij Bed and Breakfast Tilburg

Wij zijn Jan-Willem van Rijnberk en Riet van Gerven, verbonden in liefde en een kunstenaarsduo. Met veel plezier ontvangen we je in ons heerlijke huis. Bij Gust van Dijk ben je meer dan welkom om te komen logeren en te genieten, want "Thuis zijn is een beleving".

 

Welkom in Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk bij Riet en Jan-Willem Thuis


Vormgeven aan Thuis
Enige tijd geleden voelde Jan-Willem dat hij verandering wilde. Hij had nog meer behoefte in zijn leven aan ruimte voor zijn passie; gastvrijheid aan hedendaagse kunst te verbinden. Daarom schreef hij een plan om gasten te ontvangen en een vrijplaats voor hedendaagse kunst te creeren. Zo bedacht, dat duurde niet zo heel erg lang. Zo gedaan daarentegen, duurde wat langer.

Na ruim een jaar zoeken vonden we een bijzonder huis. Een winkelwoonhuis met een rijke historie op een magnifieke plek in het centrum van Tilburg (kijk hier voor meer informatie over de architect van het huis). In 2008 startte 3 volle jaren van restaureren, bewaren, vervangen, inbouwen van modern comfort en met aandacht afwerken. We dachten voor de restauratie slechts 1,5 jaar nodig te hebben. Ondertussen vlogen zomaar drie jaar voorbij. Immers elke vierkante centimeter heeft aandacht nodig.

Het is fantastisch dat onze droom is uitgekomen. Dat het is gelukt, om een eigen concept ook eigenhandig uit te voeren om een Bed and Breakfast met de sfeer van toen en comfort van nu te maken, waar kunst bescheiden of beter gezegd ongemerkt, een belangrijke plaats heeft!

Gasten weten ons kleinschalige B&B te vinden en kiezen ervoor om bij ons, in de sfeervolle Bed en Breakfast Gust van Dijk in Tilburg te komen logeren. Dat maakt ons blij.  Als we complimentjes krijgen waaruit blijkt dat de gasten zich bij ons thuis voelen staan we erbij te glimmen.
Er wordt gezegd; "home is where the heart is" en voor ons is thuis waar 'the (h)art' is.


Je bent WELKOM

Reserveren: Neemt contact met ons op klik hier

 

't Welkom lonkt met thee en ontbijkoek bij Ret en Jan-Willem

 

Gulle Gastvrijheid


Bij Gust van Dijk is opnieuw een thuis gebouwd in een huis waar eerder een ander thuis was (lees meer … Gust van Dijk’s historie). Een thuis waar we gezamenlijk met onze gasten verrast worden en ons verwonderen over wat ons boeit en samenbrengt. Vroeger dachten we dat er 101 redenen waren om naar Tilburg te komen. Inmiddels weten we dat er 1001 redenen zijn om onze gezellige en gastvrije stad Tilburg te bezoeken en bij Bed and Breakfast Tilburg – Gust van Dijk - te komen logeren.

Thuis zijn, daar genieten we echt van. Jan Willem zegt “het paradijs is hier om de hoek”. Op deze mooie stek genieten we van de bijzondere verhalen die gasten met ons delen en op een geheel eigen wijze vertellen. Gastvrijheid is iets vanzelfsprekends in ons leven en onze passie voor kunst brengen we drempelloos over. En dat is wonderlijk, immers niet iedereen heeft iets met kunst.

Reserveren: Neemt contact met ons op klik hier

 

Kijk je in de Salon met onze kunstboeken.


We hebben er samen plezier in om gasten een verzorgde overnachting en een behaaglijk thuis te bieden. Kom gerust logeren in ons thuis, dat is omkranst door hartelijkheid en warmte. Dat heeft van doen met sfeer, gezelligheid en terugkomen. Een thuisgevoel: (h)art!

Een gastvrij welkom
Jan-Willem en Riet

 

Reserveren: Neemt contact met ons op klik hier

 

 <<< terug