Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
Tilburg, Achterzijde van het Paleis

Wat verleidt u tot een overnachting in Bed and Breakfast Tilburg?

Kunst en Cultuur in een Stad van Makers
Tilburg een stad die bloeit, inspireert en verrast. Dat is Tilburg. Een plek waar het goed toeven is. Gerenommeerde musea, Popcentrum 013, een overvloed aan (betaalbare) restaurants, gezellige cafe' s, terrassen en een centrum met een kloppend winkelhart. Tilburg sprankelt door de verschillende kunst opleidingen, nl. kraamkamers voor jong talent zoals Conservatorium, Dans, Rockacademie, Beeldende kunsten, Nieuwe media en creatieve industrie. Heeft u het De Pont Museum al eens bezocht? Het Textiel Lab of een voorstelling in De Nwe Vorst? Lees ook Tilburg is nog niet af.

Evenementen Stad
Maar u begrijpt: Tilburg is meer. Bijvoorbeeld een evenementenstad met een kalender die duurt van april tot november: Volksvermaak bij de Tilburgse Kermis, Wereldse Muziek bij Festival Mundial, een vorkje prikken bij Tilburg Culinair en 'ondergronds' los gaan bij bijzondere festivals als Roadburn of Incubate. De culturele hoogtepunten volgen elkaar snel op. Op de lijst van aantrekkelijke gemeenten van de Atlas voor Gemeenten, staat Tilburg op de zestiende plaats
.

Tilburg is 'the place to be'. Het gonst er van creativiteit en er gebeuren veel leuke dingen! Steeds meer mensen ontdekken Tilburg en verblijven graag een nacht in Bed and Breakfast Tilburg "Gust van Dijk". En wie die Brabants-gastvrije atmosfeer bij Bed & Breakfast Tilburg en het gastheerschap van Gust van Dijk eenmaal geproefd heeft, heeft geen behoefte meer aan wat anders.

Kunst en Cultuur in Tilburg biedt voor elk wat wils!
Of u nu houdt van klassieke muziek of popmuziek, van hedendaagse kunst of van industrieel erfgoed, of u nu houdt van dans of cabaret, grote filmkrakers of cultfilms... U vindt het in Tilburg allemaal: Van Popcentrum 013 tot Concertzaal, diverse theaters en podia, bioscopen of of alternatieve locaties...

"Ik wist eigenlijk niet dat Tilburg zo'n leuke stad is met zo'n divers aanbod", is niet voor niets een van de meest gehoorde reacties. Leuke dingen doe je in Tilburg! En dat geldt ook voor leuke culturele dingen. Laat u verrassen door het fantastische aanbod van onze stad en voel u welkom bij Bed en Breakfast Tilburg.

Hoe verras ik mijn in Tilburg studerende zoon of dochter?
Woont u op zekere afstand van Tilburg? U boekt gewoon uw verblijf bij Bed and Breakfast Tilburg "Gust van Dijk" - in het Veemarkt Kwartier - direct in het centrum. U nodigt uw zoon of dochter uit voor een gezellige avond of middag. Of u gaat samen op kamerjacht.

Wij van Bed and Breakfast Tilburg "Gust van Dijk" informeren u graag over onze verassend actieve stad en zorgen dat uw verblijf bij Bed en Breakfast Tilburg op zichzelf al een belevenis is. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het landelijk karakter en het natuurschoon in de omliggende regio. Kortom verleng uw verblijf met een overnachting bij Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk...!

 Tilburg Muziekstad
 Architectuur in Tilburg

 

Beschikbaarheid, Reservering en Boeking
Neemt contact met ons op
klik hier

 

<<< terug