Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 

Hotel Tilburg?

Overnachten in B&B-tilburg Gust van Dijk klik hier

OVERNACHTEN IN TILBURG

Classificatie B&B-Nederland met vier Tulpen


Het kan zomaar gebeuren. U bent opzoek naar een hotel in het centrum van Tilburg en u vindt onze Bed and Breakfast! U bent bij B&B Tilburg Gust van Dijk aangeland.

Gecertificeerd met v
ier Tulpen
Bij van Gust van Dijk in het centrum van Tilburg kunt u rustig en verzorgd overnachten in onze luxe Bed and Breakfast gastenkamers. Het pand uit 1936 onder architectuur gebouwd, is recent geheel in stijl gerestaureerd.

De heerlijk lichte kamers zijn ingericht met veel aandacht voor detail door kunstenaars en ontwerpers van SEA Foundation. Bij het ontwerpen van de inrichting zijn zij uitgegaan van huiselijkheid, gebruiksgemak en verrassing!

Daarom kunt u bij Gust van Dijk gerust overnachten en komen genieten. U gaat de dag beginnen met een heerlijk verzorgd ontbijt, dat met aandacht vers voor u wordt voorbereid en geserveerd. Er zijn bij Gust van Dijk twee luxe gastenkamers. Orange Submarine met een fijn balkon aan de zuid-zijde en in City Park Greens dat uitkijkt over het Tivolipark, waar u slaapt in een rond bed.

 

Om onze Bed & Breakfast gastenkamers te reserveren kilkt u hier

 

Mochten onze gastenkamers al gereserveerd zijn, dan kunt u kiezen om in een hotel in Tilburg te overnachten. Naast een aantal B&B's heeft de stad Tilburg een ruim hotelaanbod. U vindt de hotels zowel in het centrum als aan de rand van de stad.


Welk hotel dan te kiezen?

Voor uw gemak hebben we hieronder een 'hotel-lijst' opgesteld, die u een goed overzicht geeft van de beschikbare hotels:

 

Mercure Hotel, dit hotel ligt op loopafstand (slechts 250 meter) bij ons vandaan,

City Hotel, dit hotel ligt op 250 meter bij ons vandaan,

Hotel Bastion, dit hotel ligt op 1,9 km van het centrum van Tilburg,

Hotel de Postelse Hoeve, dit hotel ligt op 4,3 km van het centrum van Tilburg,

Hotel Auberge du Bonheur, dit hotel ligt op 8,7 km van het centrum van Tilburg.

 


Een Hotel in het Centrum van Tilburg?
In het centrum van Tilburg liggen drie hotels. HOTEL MERCURE, een hotel uit de Accorn Group met 91 kamers. Dit is het grootste hotel van Tilburg. Hotel Mercure ligt direct aan de Heuvel, het plein in het hart van het uitgaanscentrum van Tilburg waar vroeger het voormalige Hotel Riche heeft gestaan. Hotel Mercure heeft een brasserie met een terras. Het Mercure Hotel voldoet helemaal aan wat je van een internationale hotelketen verwacht en daarmee vervult het Mercure Hotel in het hotel segment in het centrum van Tilburg wel zo’n beetje de top van het locale hotel aanbod.

 

Bevoroading City Hotel

 

Schuin tegenover het Mercure Hotel ligt het CITY HOTEL. Het City Hotel werd in 2009 gerenoveerd en telt 18 functioneel ingerichte kamers. Zowel Hotel Mercure als het City Hotel liggen beiden pal in het drukke uitgaansgebied van Tilburg en aan de belangrijkste verkeersader de Cityring die het centrum doorsnijdt. Het City Hotel ligt met de achterzijde tegen de Heuvel Kerk aan.

Zowel het Mercure Hotel als het City Hotel liggen op slechts korte afstand (± 150 meter ) van Bed & Breakfast Tilburg. Aan de rand van het centrum, rustig gelegen tegenover het Tivolipark, heeft Bed & Breakfast Tilburg "Gust van Dijk" een gunstige ligging ten opzichten van het centrum, het uitgaangsgebied, Poppodium 013, restaurants en deze twee hotels.

 

Een Hotel buiten het centrum van Tilburg?
Als je met de auto bent, zijn er buiten het centrum ook nog mogelijkheden voor hotel overnachtingen. Bijvoorbeeld Hotel Auberge du Bonheur (26 kamers) en Hotel De Postelse Hoeve (35 kamers), die beiden aan de rand van de stad liggen. Deze hotels profileren zich echt in het topsegment met bijpassende kamerprijzen. De afstand naar het centrum van Tilburg vanaf deze hotels is meer als 5 km en ongeveer 10 minuten rijden.

Motels
Natuurlijk kun je in Tilburg ook overnachten in een Formule Motel, zoals het Ibis Hotel, het Bastion Hotel of het Best Western Hotel. Deze motels aan de uitvalswegen van Tilburg bieden u goede gelegenheid uw auto te parkeren.


Uitgebreide informatie over hotels in tilburg vindt je op deze pagina 


Hotel of B&B?

Gust kiest zelf het liefst voor een verzorgde Bed & Breakfast, ook als hij voor zaken op pad is. Gust is namelijk gecharmeerd van deze elegante, authentieke en gezellige overnachtings-plekken. Hij waardeert het kleinschalige karakter, het directe contact met de mensen, die je snel wegwijs maken in hun stad. Deze persoonlijke aandacht en de goede kwaliteit van verzorging, maakt dat elke bed & breakfast een eigen onderscheidend en bijzonder karakter heeft.

B&B's buiten Tilburg die Gust kiest, als hij zelf op reis gaat
De punten waarop Gust van Dijk let bij het boeken van een kamer bij een Bed & Breakfast zijn op de eerste plaats uiteraard locatie, niveau van voorzieningen, de hygiëne en de kwaliteit van beleving. Slapen in Amsterdam doet Gust van Dijk graag bij Boogaards B&B Amsterdam. In Rotterdam verblijft Gust graag bij Bed and Breakfast het B&B schip Mizar.

In Luik bij B&B Tranquil Matin. Gust vindt Luik een interessante stad! Als Gust naar Berlijn gaat, verblijft hij graag in Propellor Island City Lodge. Kunstenaar Lars Stroschen ontwierp daar kamers als kunstlandschappen en verzorgt de in-house muziek.


<<<
terug