Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
Opeens heb je heel veel bekijks

Bed & Breakfast, de TV-serie van Omroep Max draait 3e seizoen
op 28 februari 2014 de eerste aflevering van het nieuwe seizoen

De Eerste Aflevering herhaald op 30 mei 2014, 21u25 Nederland 1: Onze B&B op TV!


"Bed and Breakfast" is in Nederland al bijna net zo populair als in Engeland! Zelfs grote hotels adverteren met de kop "Bed and Breakfast" om zo een graantje mee te pikken van deze populairiteit. Als of ze net zo sfeervol, persoonlijk, intiem en comfortabel zijn als die gelzellige kleinschalige B&B's? In het populaire programma dat Omroep Max nu al voor het derde seizoen uitzendt, beleeft u het verhaal van de mensen en hun B&B van binnen uit.

Oh, wat was het spannend toen wij als één van de eersten deelnamen aan de opnames voor de allereerste aflevering. Nog steeds denken we met veel plezier terug aan die week van televisie maken. Nooit hadden we gedacht dat er zoveel mensen die aflevering met plezier hebben bekeken. Recent zijn de afleveringen van het eerste seizoen van B&B Omroep Max in België uitgezonden. Nu worden we soms ook daar herkend, zoals onlangs nog in Gent. Een stad die bekend staat om zijn gezelligheid, cultuur en B&B's.

We hopen dat u met ons samen weer gaat genieten van de nieuwe serie afleveringen over grappige, sfeervolle, en bijzonder overnachtingsplekjes in Nederland en kennis maakt met hun authentieke en gastvrije eigenaren, de mensen die gastvrij verblijf in hun eigen huis mogelijk maken.

 
<<< terug