Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
Sky Mirror 'for Hendrik' Anish Kapoor 2017, De Pontmuseum

 

Sky-Mirror for Hendrik, 25 jaar De Pont Museum

Het nieuwe beeld op het voorplein van het De Pont museum is al snel uitgegroeid tot het meest gefotografeerde object van Tilburg. Sky Mirror van Anshi Kapoor is namelijk geen moment het zelfde. De beelden van de steeds wisselende luchten lopen als een film over de gebogen spiegel van Sky Mirror. Daarmee een echte "eye-catcher" die bezoekers van het museum direct bij aankomst verrast.

Dit najaar viert het museum zijn 25 jarig bestaan met een speciale overzichtstentoonstelling 'Weerzien'. Vijfentwintig jaar: vanuit het niks naar één van de meest vooraanstaande musea voor hedendaagse kunst. In Weerzien volgt u dat spoor over hoe deze collectie ontstaan is. Dat is niet niks, dat is een echte prestatie en zeker uw bezoek waard.
Weerzien is nog te bezoeken tot 18 februari 2018

 

De wandeling naar het De Pont-Museum


Kijk zelf even op de website van het De Pont museum, naar het actuele programma-aanbod. Bij een meerdaags verblijf in Tilburg, mag een bezoek niet ontbreken aan deze speciale plek met een actuele verhaal over de hedendaagse kunst.

Kies voor uw verblijf een plek die hierbij in sfeer op aansluit en boek uw overnachting bij Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk: reserveren

 

<<< terug