Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
De Piushaven met links Café Burgemeester Janssen

De Piushaven in Tilburg

Een steeds geliefdere plek voor verblijf met een bootje of voor de gezellige atmosfeer
 

Tilburg aan het water. Op korte loop afstand van Bed & Breakfast Tilburg - Gust van Dijk ligt de Piushaven. Na de recente facelift is de kade opgeknapt en zijn er in de zomermaanden naast de bezoekers met bootjes, ook de terassen van de hier gelegen cafés en rerstaurants. Daardoor is de Piushaven een steeds aantrekkelijkere plek geworden. In het weekend is Café Burgemeester Jansen een gezellige plek om in de middag een terrasje te pakken. Een andere bijzondere plek die het bezoeken waard is, is de Spaanse Mercado Doncurado Regelmatig worden er activiteiten in de Piushaven georganiseerd. Zo zijn er in augustus een aantal openluchtbioscoop filmvoorstellingen en Drakenboot races.

Voor begin februari 2015, is het complex van de voormalige regenjassenfabriek Falcon aan de Piushaven, uitgekozen door Guus Meeuwis voor zijn jubileum activiteit in z''n eigen Tilburg, Brabantse gemoedelijkheid in het "Pop-Up Restaurant Gustaaf."(lees hier verder)

 

Piushaven: Film aan het water.


Aan de Piushaven is ook de bijzondere nieuwe ophaalbrug van John Kormeling over het verbindingskanaal gelegd. Nu is het vanuit Bed & Breakfast Tilburg - Gust van Dijk nog slechts een kwartiertje wandelen naar het Leypark. In het Leypark worden in de zomermaanden ook verschillende muziekfestival-events gehouden zoals bijvoorbeeld Dancetour.

 

Den Ophef, de nieuwe ophaalbrug van John Kormeling

 

 

Wandelroute naar de Piushaven

<<< terug