Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
 
Concertbezoek in Popcentrum 013 met openbaar vervoer

 

Popcentrum 013 in Tilburg is prima bereikbaar met openbaar vervoer. Het ligt op 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station en de route er naar toe is heel eenvoudig (zie kaartje).

Kom je uit het NS-station, steek je direct bij de voetgangers lichten de weg over en sla je op de straat voor het station (Spoorlaan) gelijk links af. Vervolgens loop je rechtdoor tot je op een groot kruispunt met stoplichten aan je rechterhand heb je de IJssalon InterMetzo. Hier ga je rechts de Heuvelring op. Neem de eerste mogelijkheid om links af te gaan de Veemarktstraat in, volg vervolgens deze straat en na de bocht ben je bij Popcentrum-013.

 
Van Centraalstation naar Popcentrum-013

 

Zoals je ziet op het bovenstaande kaartje, ligt onze Bed & Breakfast Tilburg Gust van Dijk, echt op een steenworp afstand van Poppodium 013. Het is goed te weten als jij je reis plant naar Tilburg, dat je van je concertbezoek een echt uitje kunt maken met een fijne overnachting in onze comfortabele Bed and Breakfast. Je kunt dan gelijk ontdekken dat naast het prachtige concert poppodium dat 013 is, Tilburg een gezellige actieve, ontspanne uitgaansstad is, waar het prima vertoeven is. Wij zullen je gastvrij ontvangen.

 
 <<< Regel je uitje naar Tilburg met een overnachting