Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
Playgrounds 2011 Sehnsucht

Internationaal motion design op
Playgrounds Festival

In 2016 heeft ook het Playgrounds Festival haar bakens verzet en er voor gekozen om na acht edities in Tilburg, voortaan geen programma meer in Tilburg te programmeren. In de afgelopen jaren was het een ware bezoeking voldoende ondersteuning voor dit internationale toonaangevend vestival in Brabant en Tilburg te vinden. Dit dwong de organisatie uit te wijken naar Amsterdam.

Met ruim 3.500 bezoekers, een internationale programmering en veel aandacht voor de makers van digitaal bewegend beeld is Playgrounds Festival uniek in Nederland. Het festivalprogramma bestaat uit filmvertoningen, workshops en presentaties. Er komen sprekers van over de hele wereld en de Playgrounds Awards voor de beste digitale audiovisuele kunst van dit moment worden uitgereikt. Playgrounds is hierdoor hét festival voor digitale creatievelingen, maar ook voor de neutrale bezoeker een mooie belevenis.


Wij van Gust van Dijk betreuren deze stap zeer en het doet pijn een dergelijk promonent festival in Tilburg te verliezen.

<<< terug