Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
Voorkom een parkeerboete en geniet van je avond


6 TIPS voor Parkeren bij Popcentrum 013 Tilburg                                              
NL|EN


Met de auto naar Popcentrum 013 - Waar kun je het beste parkeren?
Je gaat naar 013 in Tilburg en plant een geweldige avond om van je favoriete band LIVE te gaan genieten. Ons advies is: Let op waar je de auto parkeert! Want om de parkeerdrukte in de wijken rond 013 tegen te gaan is er een streng handhavingsbeleid. Een bekeuring kost al gauw 68,00 euro zit zo onder je ruitenwisser. Wij van Bed and Breakfast Tilburg adviseren je om deze belangrijke tips om je auto te parkeren bij 013 goed te lezen!


Kom je toch liever met het openbaar vervoer, kijk dan hier


Parkeren in Tilburg bij 013
Tilburg kent een éénrichting circulair-verkeersbeleid in het stadscentrum. Dat betekent dat als je met de auto aan de verkeerde kant van Popcentrum 013 bent, je de ingangen van de parkeergarages niet kunt bereiken! Het kost je al gauw 15-20 minuten om via het Tilburgse eenrichtingen systeem de ingangen van de parkeergarages opnieuw te vinden.

Waar kun je het beste je auto parkeren als je naar 013 gaat?
We adviseren om gebruik te maken van de parkeergrarages in de buurt van het popcentrum om je auto te parkeren. De kosten hiervoor zijn in verhouding met andere steden nog relatief laag.

 • TIP 1
  Let op NIET in de wijk parkeren
   
  013 ligt midden in het gezellige Tilburgse stadscentrum. Ben gewaarschuwd, want als je de verkeerde route volgt, is het lastig de parkeergarages te vinden. In de woonwijken rondom de poptempel is parkeren slechts toegestaan voor vergunninghouders en er wordt strict gehandhaaft op foutparkeerders.
 • TIP 2
  Google Maps en 013 parkeren
   
  Als je eenvoudig "Tilburg 013" op de Routeplanner of in Google/Google maps een route opvraagt, loop je het risico aan de verkeerde kant van Popcentrum 013 uit te komen, namenlijk in de woonwijk en dat je de ingang van de parkeergarages niet kunt vinden. Als gevolg daarvan zien we dat bezoekers die voor de eerste keer naar Tilburg 013 komen steeds maar rondjes rijden op zoek naar een parkeerplek in de buurt. Google maps leidt je dus naar de verkeerde kant van het Popcentrum 013, daar waar parkeren slechts is toegestaan voor bewoners.
 • TIP 3
  Alle parkeerplekken zijn uitsluitend bereikbaar via de Spoorlaan
  Omdat de ingang van 013 in een voetgangersgebied ligt namenlijk aan de Veemarktstraat en die grenst aan de Korte Heuvel. Deze straten zijn allebei afgesloten voor autoverkeer. Daarom adviseren we je om uitsluitend aan te rijden via de Spoorlaan.

 

Where to park your car when visiting Popcentrum 013

 

 • TIP 4
  Vindt de beste route - aanrijden vanuit het ZUIDEN
  Het handigste is om Tilburg binnen te rijden vanaf het zuiden, volg Ringbaan Oost tot aan het spoorviaduct, sla hier links af. Zo kom je direct op de Spoorlaan en heb je drie opties om je auto veilig en snel te parkeren. 

HIER ZIJN DE DRIE PARKEEROPTIES

OPTIE 1 - parkeren bij 013
Dit is de parkeergarage die het dichts bij het popcentrum ligt en eigenlijk de beste optie

 • P1 - 013-Tivoli-parkeergarage
  (TomTom-adres - Achter de Heuvel 3 - 5038 CW Tilburg)

  Hier zijn maximaal 775 parkeer plekken en de inrijhoogte is 1m90. De inrit volgt direct na het grote roze kantoorgebouw (Interpolis/Achmea) aan de Spoorlaan. Dit is direct nadat je aan je rechterhand een Avia-tankstation bent gepasseerd. Sorteer links voor bij de stoplichten en rij de inrit in naar P1, De Tivoli-parkeergarage (GoogleMaps: Tivoli-parkeergarage)
 • Openingstijden en tarieven voor parkeren bij 013
  De parkeergarage is elke dag open van 7:00 uur - 4:30 uur
  Tarieven € 2,- per uur (Minimum tarief: € 0,50)
  Max. dagtarief € 16,- Betalen kan contant (max. € 10,- biljetten) of met Visa en Mastercard|
  Avondtarief: Als je na 18.00 uur binnen rijdt, dan kunt je tot sluitingstijd parkeren voor € 6,-
 • Parkeren met vooruitbetalen: Als je na 18:00 uur binnen bent gereden kunt je met de vooruitbetaalknop je parkeertkaart betalen. De kassa rekent dan automatisch €6,-.LET OP parkeer je korter dan drie uur gebruik dan NIET de vooruitbetaalknop!

 

The New Popcentrum 013


Optie  2  - parkeren bij 013
Er zij een tweetal parkeergarages binnen loopafstand van het Poppodiumvoor als de Tivoliparkeergarage vol is.

 • De parkeergarages op 3 minuutjes lopen
      *  Parkeergarge Pieter Vreedeplein
      *  Parkeergarage Heuvelpoort
 • Let op: Ook deze parkeergarage zijn slechts aan te rijden via de Spoorlaan en vervolgens via de Heuvelring. De adressen voor in je TomTom:
  P2 - Pieter Vreedeplein - Magazijnstraat 46 - 5038 BP Tilburg
  P3 - Heuvelpoort - Heuvelpoort 354 - 5038 DT Tilburg

Optie 3 - Voor auto's hoger dan 1m90
Gebruik Switchpark aan de Spoorlaan. Let op: Reserveer je plaats van te voren via www.switchpark.nl. Je parkeert dan voor €0,80 per uur op de Spoorlaan. En nog beter, het kost maar 6 euro per dag.

 • TIP 5
  Popcentrum 013 verkoopt geen uitrijkaarten
  Vooralsnog verkoopt het Popcentrum geen uitrijkaarten. Hou er daarom rekening mee dat er na afloop van en concert bij de Tivoliparkeergarage lange wachtrijen kunnen ontstaan.
  Gebruik daarom de ‘betaalvooruit knop’ bij binnenkomst van de parkeergarage of installeer de Parkmobile app. Zo hoef je helemaal niet te wachten voor het ticketautomaat en kun je zo wegrijden.

 

Geniet van je concer in Popcentrum 013t!

 

Vindt je deze informatie nuttig? Fijn!

 • TIP 6
  Bedenk dat jij je bezoek aan Popcentrum 013 heel gemakkelijk tot een super-bijzonder-uitje kunt maken. Want met een beetje geluk kun je ook nog een overnachting bij Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk boeken. Een overnachting bij Bed and Breakfast Tilburg na een concert bij 013 in Tilburg maakt je avondje-uit compleet. Zoals je op het bovenstaande kaartje kunt zien, ligt B&B Tilburg op een steenworp afstand van het Popcentrum.

  Met een overnachting in een van de sfeervolle, comfortabele B&B kamers maak jij je bezoek aan je favoriete band in Tilburg tot een memorabele beleving. Want als je een overnachting boekt, hebt ook de tijd om het levendige Tilburg te ontdekken. De volgende ochtend, als je bent uitgeslapen, kun je ook nog eens genieten van een lekker en gezond ontbijt vol met verse producten.
 • SUPER TIP
  Wij, van B&B Tilburg Gust van DIjk ontvangen je gastvrij. Is je bezoek toevallig in het weekend? Dan hebben wij nog de laatse SUPER tip je om je auto te parkeren zonder extra kosten ....

VEEL PLEZER BIJ 013 en geniet van je concert :)
Tot binnekort bij B&B Tilburg Gust van Dijk


<<< Je overnachting reserveren bij B&B Tilburg