Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 

Tilburg HAP STAP 2010 Festival 13 – 16 mei 2010

BedandBreakfast Tilburg HapStap Festival 2010

Op 13 mei 2010 is het weer zo ver: dan gaat in de Tuin van Interpolis, de Voortuin van Bed and Breakfast Gust van Dijk het “Tilburg Hap-Stap Festival” van start. HapStap2010 is met Hemelvaart 4 dagen lang dĂ© tuin waar de Tilburgers flaneren en onder het genot van een drankje, de smakelijke gerechten van diverse restaurants & eetgelegenheden uit Tilburg komen proeven. Uiteraard is de entree gratis en ontbreekt het niet aan entertainment, straattheater en muziek.

Eerder concentreerde het festival zich uitsluitend op de Heuvel. Maar vier jaar geleden verhuisde HapStap naar de sfeervolle Interpolis Tuin en daar voelt Hap-Stap zich helemaal thuis. Zo ziet Gust van Dijk dat ook, immers de Interpolis Tuin is de Voortuin van Bed and Breakfast Tilburg "Gust van Dijk". Tijdens de mooie dagen  wandelt Gust graag het feestelijk aangeklede festivalterrein rond en geniet hij niet alleen van al het Culinaire heerlijks dat zo verleidelijk wordt aangeboden, zoals een Kaasplateau met mosterddillesaus en bananen notenbrood van het Huys Voskens of  van een lekkere portie Roefus ribs, ‘n flinke portie overheerlijke ribben van Roefus eetcafĂ©  hij bestelt er dan het liefste een vers getapte Blonde Leffe bij. Heerlijk ontspannen hangt Gust aan een van de statafels en geniet hij van het vermakelijke straattheater, de onderhoudende muziekoptredens en de trendsettende DJ’s . Natuurlijk met al dat flaneren komt hij veel bekenden tegen en daar is het hem eigenlijk om te doen, namelijk de gezellige praatjes met vrienden en kennissen.

Als u overnacht bij Bed and Breakfast Tilburg "Gust van Dijk" kunt vanuit de voordeur zo gratis vanaf 14 uur ’s-middags tot middernacht het festival terrein op.
Zien wij U bij Hap-Stap 2010?

 <<< terug