Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
Guus Meeuwis viert jubileum met Pop-up-Restaurant


Brabantse gemoedelijkheid en lekker eten bij Gustaaf.

Pop-Up 2 sterren restaurant van Guus Meeuwis en Dick Middelweerd

In 2015 viert Guus Meeuwis zijn 20-jarigjubileum. Guus Meeuwis gaat dit onder andere doen door gasten uit te nodigen om lekker te komen eten. In zijn eigen stad Tilburg kun je van 5-9 februari bij Gustaaf. het pop-up restaurant van Guus Meewis genieten van een speciaal Guus Meeuwis menu. En het beloofd lekker te worden want het eten wordt gekookt door Dick Middelweerd, de Michelin sterren kok van de Treeswijckhoeve in Waalre.

Dick Middelweerd komt tijdelijk naar Tilburg en stelt samen met Guus Meewis het menu samen. Guus Meeuwis kijkt 4 dagen de 'twee sterren kookkunst' van Dick Midelweerd af. Genieten van het heerlijks uit de Treeswijckhoeve van Dick Middelweerd vol met Brabantse smaaktinten is in het Falcon complex, de voormalige regenjassenfabriek aan de Piushaven in Tilburg.
Je kunt hier reserveren

Zelf zegt Guus Meeuwis dat hij in zijn twintigjarige carriere al veel mijlpalen heeft mogen vieren en dat 2015 het jaar is, waar hij graag dingen wil gaan doen waar hij nog nooit aan is toegekomen is. Bijvoorbeeld een eigen restaurant. Volgens Guus Meewis staat 2015 in het teken van Dingen die hoog op zijn wensenlijst staan, maar die hij niet voor mogelijk hield.

 

Pop-Up Restaurant Gustaaf in vroegere regenjassenfabriek Falcon aan de Piushaven Tilburg

 

Guus Meeuwis, die net als Gust van Dijk dezelfde voornaam heeft houdt van lekker eten en Guus doet dat net als Gust het liefst in een ontspannen en verrassende omgeving.

Bij Bed and Breakfast Gust van Dijk in Tilburg kun je comfortabel logeren. De B&B ligt op korte wandelafstand van het Falcon complex aan de Piushaven. Er zijn twee luxe, smaakvolle kamers voorzien van alle comfort.

Guus Meewis gaat zelf bij Gustaaf in de keuken staan en gasten ontvangen. Dat vind hij leuk! En ja dat vindt Gust van Dijk ook geweldig. Bij Gustaaf in Tilburg eten en bij Gust van Dijk in Tilburg logeren! Brabantse nachten duren lang. Wie wil blijven slapen na de Brabantse gemoedelijke heerlijkheden geniet ook een memorabele "Het is een Nacht" bij Bed and Breakfast Tilburg - Gust van Dijk.

Meer over de Jubileumplannen van Guus Meeuwis
>> Ga naar filmpje ‘Guus over Het Jubileumjaar’

 
<<< terug