Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
Caro Emerald zingt op Festival Mundial 2012

FESTIVAL MUNDIAL TILBURG 2012 "viert dit jaar haar 25e verjaardag"

Al een kwart eeuw lang heeft Festival Mundial bewezen het beste van twee werelden te combineren. Het festival kijkt verder dan haar neus lang is en laat zien dat ook niet-Westerse muziek de moeite waard is en lijkt de verweg-dichtbij paradox overwonnen. Zo passeren de meest veelbelovende vaderlandse acts de revue. Niet alleen de muziek op het festival kenmerkt zich door wereldwijde cross-overs, maar ook het publiek is van een verschillend pluimage. Op het festivalterrein voel je die positieve uitstraling bijna in elk grasprietje. Jong en oud genieten hier samen van alles wat het nieuwe Mundial te bieden heeft.

Zien, horen, proeven, voelen en ruiken al onze zintuigen worden op het groots opgezette Festival Mundial geprikkeld. Mundial inspireert, maakt bewust, zet aan tot denken en creëert een open mind voor internationale samenwerking. Festival Mundial is meer en meer uitgegroeid tot het het Muziek-Festival dat een mix presenteert van werelwijde cross-overs en toonaangevende talenten: Blaudzun, Movits, The Ambassador, Goodluck, DropkickMurphys e.a.

De verwachting is dat er deze zomer er zo'n 40.000 festivalbezoekers op het tweedaagse verjaardagsfeest afkomen. Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk heeft uit de eerste hand ervaren dat het festival al jaren inhoud geeft aan een fantastische mix van muziek, cultuur en sfeer. Op het festivalterrein kun je naar indrukwekkende optredens kijken op verschillende podia.

De 25e editie is meer dan ooit een smeltkroes van muziek en theater uit alle windrichtingen, zoals rock met een vleugje hiphop, Afrikaanse muziek met een opzwepende beat. Uit de hele wereld zijn artiesten op tournee speciaal voor Festival Mundial. Tien muziek-, dans- en theatergroepen uit Afrika, Latijns-Amerika en Azië reizen door Nederland en België om zichzelf te presenteren en hun verhaal te vertellen. Ze sluiten hun tournee af met een optreden tijdens Mundial.

Naast muziek richt Festival Mundial zich steeds meer op het totaalplaatje. Energieke dansacts, de crème-de-la-crème van theaterland en overweldigende 'performing arts' prijken straks vol glorie op de programmafolders.

De 25ste editie van Festival Mundial vindt plaats op 16 en 17 juni 2012 in het Leijpark te Tilburg. De reguliere verkoop is inmiddels al van start gegaan. De kaarten zijn te koop via www.festivalmundial.nl of via facebook.com/festivalmundial.

Bed and Breakfast Gust van Dijk zegt: “Allemaal naar het Leijpark in Tilburg komen op 16 en 17 juni 2012

Alle informatie over het festival programma vindt u hier: Festival Mundial

 <<< terug