Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
Cultuurnacht Tilburg 29 oktober 2011

Cultuurnacht Tilburg 29 oktober 2011

De manifestatie "Tilburg Textiles" wordt op zaterdag 29 oktober afgesloten met de eerste Tilburgse Cultuurnacht. Samen met de culturele partners uit de stad pakt Tilburg Textiles uit. Speciaal voor deze eerste editie van de Cultuurnacht van Tilburg bundelen meer dan dertig podia, culturele organisaties, cafés, galerieën, onderwijsinstellingen én een groot aantal makers (amateur en professioneel) hun krachten tot een avond die verwondert, verrast en bij blijft.

De Tilburgse Cultuurnacht belooft een afwisselend en levendig programma, langs verrassende locaties en toont het de stad als podium. Opening om 19.00u in Vincent's Tekenlokaal.

Link naar programma

Van 17 oktober tot en met 13 november 2011 wordt door SEA Foundation in de projectruimte van B&B Gust van Dijk Home to Contemporary Art, een selectie uit het werk van de Tilburgse beeldend kunstenaar René Korten gepresenteerd: 'MUSE ATLAS'
met schilderijen en werk op papier.

Link naar de website van René Korten

Tijdens de Cultuurnacht op 29 oktober 2011 zijn we open van 19:00 – 22:30

Dit is gelijk ook een prima gelegenheid om nader kennis te nemen van het Europese tijdschrijft over kunst en creatief activisme MASTA.

 

<<< terug