Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 

Het Team van B&B TilburgGust van Dijk in het Groningse platteland. Klik hier voor ons filmpje


BED & BREAKFAST TILBURG GUST VAN DIJK: BESTE B&B!

Alweer een nieuw seizoen van het succesvolle programma Bed&Breakfast van Omroep-MAX, maar dit is hoe het begon en wie er in de allereerste aflevering als beste uit de bus kwam.

In de allereerste aflevering van het tv-programma Bed&Breakfast van Omroep-MAX, hebben wij het spits afgebeten samen met collega's uit Groningen en Limburg" Hoera! Onze B&B, "B&B-Tilburg Gust van Dijk" is hierbij gewaardeerd als Beste B&B! Klik op de bovenstaande foto en bekijk het filmpje "the making-of". Een geweldige ervaring.

Programma opzet
In het televisieprogramma "Bed&Breakfast" van Omroep-MAX, testen drie B&B-eigenaren elkaars onderneming. In de eerste aflevering belanden de B&B-houders op een stilteplek op het Groningse platteland, in een Tilburgs pand uit de jaren 30 waar kunst de boventoon voert en in een functioneel ingerichte B&B in Limburg. De artistieke Bed&Breakfast van Riet en Jan-Willem in Tilburg werd als beste gewaardeerd.

Samen aan de koffie, na de opnames in Groningen

Nirad en Theo zijn al 17 jaar eigenaar van een Bed&Breakfast in Groningen. Nirad geeft diverse workshops en is heel benieuwd naar haar gasten. Inmiddels het derde seizoen

Riet en Jan-Willem hebben sinds een jaar hun Bed&Breakfast in Brabant. De Bed&Breakfast is een mix van historie, kunst en cultuur.

Op de e-bike door het Limburgse Landschap

Erwin en Marleen uit Limburg runnen in een voormalige dokterswoning hun Bed&Breakfast.

Steeds meer mensen kiezen voor logeren in een B&B
Logeren in een Bed and Breakfast - kortweg B&B - is bijzonder en verrassend. Daarom spreekt een kort verblijf in een mooie Bed and Breakfast steeds meer mensen in Nederland aan. Omroep Max heeft een programma gemaakt met zes afleveringen, gebaseerd op de zeer succesvolle Engelse serie "Three in Bed". In Bed en Breakfast strijden drie eigenaren om de titel "Beste Bed & Breakfast".

De serie toont aan de kijker van binnenuit hoe de B&B-eigenaren hun Bed and Breakfast tot een succes maken. Wat hun motivatie is en welke keuzes zij maken om hun Bed and Breakfast te onderscheiden.

Na zo'n week merk je de camera niet meer toch?


B&B Tilburg Gust van Dijk

Direct in de eerste aflevering is B&B Gust van Dijk uit Tilburg één van de geselecteerde deelnemers. Er zijn meteen goede voorbeelden te zien van hoe onderscheidend en afwisselend in Nederland het aanbod in B&B's is.

De opname van het programma Bed&Breakfast nam zes dagen in beslag, uiteindelijk is er 50 minuten televisie van gemaakt. We hebben een grappig "inside" filmpje van de opname dagen in Groningen en Limburg. Bekijken: Klik hier.


<<<
terug