Bed and Breakfast Tilburg Link naar onze Facebook pagina Link naar onze Google Plus pagina
 Sfeervol Overnachten in Tilburg Centrum | Booking +31(0)13 544 4495 | Home 

 
Romantische gastenkamer City Park Greens B&B Tilburg

 EN | FR | NL

Gastenkamers van Bed and Breakfast Tilburg “Gust van Dijk”

De twee Gastenkamers - door Kunstenaars ontworpen - op de tweede verdieping van het voormalige winkelwoonhuis van Gust van Dijk uit 1937, bieden u alle comfort voor een aangename overnachting in Tilburg. Beide kamers zijn voorzien van een uniek ontworpen priv├ę badkamer met apart toilet.

Klik op de foto boven voor een video-impressie van de gastenkamer "City Park Greens"

Of u nu alleen bent of met z’n tweetjes, alles is erop gericht om u een aangenaam verblijf in ons Bed and Breakfast Tilburg te bezorgen. Zachte badjassen om na het douchen of badderen lekker in weg te duiken met een boekje op het comfortabele boxspring bed of in de tuinstoelen op het zonnige balkon (Wist u dat Tilburg de meeste zonne-uren van Nederland kent?). De schitterende houten vloeren, de karakteristieke uitstraling van de bouwstijl van de jaren dertig en het vakmanschap van “Walliaanse” timmerlieden en tegelzetters zijn een lust voor het oog.

Klik op de foto onder voor een video-impressie van de gastenkamer "Orange Submarine"

Comfortable Orange Submarine B&B Tilburg

De Salon
op de eerste etage is een huiselijke ontmoetingsplek, waar men op een groot LCD scherm TV kan kijken, een (Kunstenaars)film in de DVD kan afspelen. Een boekenkast vol met naslagwerken, biografie├źn, tentoonstellingscatalogi over kunst, tentoonstellingen en kunstbeurzen kunt u als gast van Bed and Breakfast Tilburg “Gust van Dijk” inzien. In de Salon is een pantry met koffie, thee en koekjes voor de gasten. Er is door het hele huis een beveiligd WiFi-netwerk.


De Hedendaagse Kunst die is verspreid door het huis, verrast en maakt het alledaagse zichtbaar. Kunst biedt volop mogelijkheden tot gesprek, reflectie en gedachten wisseling met de eigenaren in de salon.

Een in de Kunst verblijf bij Gust, is Uit De Kunst!

 <<< terug